Üdvözli a Műszervilág - a mérések otthona!
A tájékoztatás nem teljes körű.Bizonyos funkciók opcionális tételek. |
ALJ 310-4A | |
---|---|
Készülékház anyaga: | Műanyag |
Szélvédő méretei(WxDxH): | 172 mm x 185 mm x 245 mm |
Készülékház méretei(WxDxH): | 210 mm x 340 mm x 330 mm |
Vízszintező: | Igen |
Mérőlap anyaga: | Rozsdamentes acél |
Szerelt méretek(WxDxH): | 210 mm x 340 mm x 330 mm |
Állítható lábak: | Igen |
Mérőtér (WxDxH): | 160 mm x 170 mm x 225 mm |
Mérőfelület (d): | 80 mm |
DAkkS bizonyítvány(opcionális): | 963-101 |
Kijelzett digit magassága: | 4 mm |
Hitelesítési osztály: | I (ohne Bauartzulassung) |
Bemeneti feszültség: | country-dependent |
Hálózati adapter: | Külső hálozati adapter |
Hálózati adapter/alaptartozék: | CH AUS US UK EURO |
Terhelés kijelzés: | Igen |
Számláló funkció: | Igen |
Sűrűség meghatározó funkció | Igen |
Százalék meghatározás: | Igen |
Előtárázási funkció: | Igen |
Készenléti funkció: | Igen |
Rezgés-mentes mérés (Kisállat mérés): | Igen |
Mérés tűréshatár beállítással: | Igen |
Gyártó: | KERN |
Kategória: | Mérlegek |
Termék csoport: | Analitikai mérleg |
Beállítási lehetőségek: | Internal calibration (auto) |
Linearitás: | 0,300 mg |
Minimális súly(USP): | 200 mg |
Leolvashatoság[d]: | 0,100 mg |
Ajánlott beállító súly: | 150 g (E2) |
Ismételhetőség: | 0,100 mg |
Felbontás: | 3.100.000 |
Stabilizációs idő (Laborkörülmények közt): | 4 s |
Bemelegedési idő: | 8 h |
Méréstartomány[Max]: | 310 g |
Mérőrendszer: | Force compensation |
Mértékegységek: | g dwt mo lb tl (Singap. Malays) tl (Tw) gn ozt ct oz tl (HK) mg |
Maximális páratartalom: | 80 % |
Maximális működési hőmérséklet: | 35 °C |
Minimum környezeti hőmérséklet: | 5 °C |
Szállítás: | GLS futárszolgálat |
Csomagolás méretei(WxDxH): | 400 mm x 515 mm x 615 mm |
Bruttó súly: | 9 kg |
Nettó súly: | 6,500 kg |
Számláló felbontás: | 310000 |
Minimális darabsúly darabszámlálásnál(Labor körülmények): | 1 mg |
Minimális darabsúly darabszámlálásnál(Normál körülmények): | 10 mg |
Referencia súly: | Igen |
Adagoló funkció: | Igen |