Üdvözli a Műszervilág - a mérések otthona!
Erősítővel felszerelt élelmiszeripari pH-elektród. Az elektród beépített hőmérséklet érzékelővel is rendelkezik.
Az elektród megfelel a szigorú élelmiszeripari követelményeknek így alkalmas a tej, joghurt, tejtermékek, húsok és fél-kemény élelmiszerek (nyers tészták) pH-értékének vizsgálatához.
Az elektród nagy előnye a megtisztítható átvezető, amely jelentősen megnöveli az elektród használhatóságát.
Az elektród gyors DIN csatlakozóval rendelkezik és a HI 98161 és HI 99161 pH mérőműszereinkkel használható.
Műszaki adatok | |
Mérési tartomány | 0 és 12 pH között |
Elektrodókkal kapcsolatos paraméterek | |
Referencia | single, AgAgCl |
Átvezető | nyitott |
Elektród/szonda anyaga | PVDF |
Elektrolit | gél |
Max. nyomás | 0,1 bar |
Üzemi hőmérséklet | 0 és 60 °C között, az elektród beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik |
Erősítő | Van |
Csatlakozó | "Quick Connect" DIN |
Vezeték | 1 m |
Ajánlott használat | tej, joghurt, tejtermékek, húsok, fél-kemény élelmiszerek |