Üdvözli a Műszervilág - a mérések otthona!

Műszervilág - a mérések otthona

Brinell - Bison asztali keménységmérő készülékek

A bölények angol megnevezése után elkeresztelt Bison termékcsoport a Brinell keménységmérő gépek régi és új generációját egyaránt képviseli. A választékban az analóg készülék mellett helyet kapott egy digitális vezérlésű, érintőképernyővel felszerelt Brinell gép is.

A bölény párhuzam nem véletlen: a teljes terheléstartományú, azaz maximum 3 tonnányi erejű terheléssel operáló keménységmérők igazi bestiáknak számítanak a keménységmérők között. A terheléskor fellépő erők stabil megtartásáért a robusztus kialakítású gépház felel, míg a precíz terhelésráhelyezést léptetőmotor szabályozza.

A Brinell keménységmérés során a próbatestekbe süllyesztett lenyomat kiértékelése révén állapítják meg a keménységi értékeket. Ez régen analóg mikroszkóp és az azzal mért paramétereket táblázatba foglaló keménységértékek leolvasásával történt meg. A Bison rendszerekhez csatlakoztatható Bullseye digitális mikroszkóp és a lenyomat digitális képelemzésével operáló szoftvercsomag segítségével CCD-s kamerás felmérésell lesz képes egyszerűsíteni, racionalizálni a termelés során a minőségellenőrzési rendszerét.

Bison Touch - Closed Loop Touchscreen Hardness Tester

Bison Touch érintőképernyős, zárt hurkos terhelésű, asztali Brinell keménységmérő

db
Bullseye CCD kamerarendszer Brinell keménységmérési lenyomatértékeléshez

Bullseye B CCD kamerarendszer Brinell keménységmérési lenyomatértékeléshez

1 443 023 Ft Br. ár: 1 832 640 Ft
db
Bison Loop - Closed loop Brinell hardness Tester with Analog Microscope

Bison Loop - zárthurkos Brinell asztali keménységmérő analóg mikroszkóppal

db
Top