Üdvözli a Műszervilág - a mérések otthona!

Műszervilág - a mérések otthona

NOVA Rétegvastagságmérő műszerek

A NOVA festékréteg mérő műszerei könnyen kezelhető, strapabíró ipari készülékek melyek a legtöbb rétegvastagság mérésére alkalmasak. A LayerExpert széria Standard készüléke a legalább 1250 mikron vastagságú festékrétegek precíz mérést teszi lehetővé míg Standard+ verziója megbirkózik a legfeljebb 4000 mikron vastagságú, tűzzáró festékréteget tartalmazó hordozók megmérésével is. A Standard Blue lényegében egy Standard rétegvastagságmérő, azzal az extrával, hogy Bluetooth adapter segítségével képes adatot továbbítani a számítógép adatgyűjtő szoftvere felé, ezzel megkönnyítve a mérési munkálatokat.

A NOVA Mulitpoint és Colour rétegvastagságmérők eltérő dizájnnal, színes kijelzővel, de azonos precizitással és munkaterheléssel bírva szállítják kezelőjük számára a tűpontos mérési adatokat. Megbízható és felhasznalóbarát kialakításuknak köszönhetően könnyen használhatóak a nagy igénybevételű ipari feladatok során.

Azokra a vásárlókra is gondoltunk, akik nem ipari felhasználásra vásárolnak rétegvastagságmérő műszert. A PaintMaster-t legfőképpen autóvásárlás előtt álló ügyfeleinknek ajánljuk. A festégrétegmérő segítségével meggyőződhetnek arról, hogy a megvásárolni kívánt gépjármű karosszériája volt-e már javítva, újrafestve. Ezzel is kiküszöbölve azt a problémat, hogy az eladó által elhallgatott hibák ellenére vásároljanak meg egy többszázezer forintra vagy épp milliókra rúgó járművet.

Szűrési paraméterek
Ár
Gyártó
Látod: 1-5 / 5 tételek
Oldalanként
Rendezés:

LayerExpert COLOUR rétegvastagságmérő készülék

123 050 Ft Br. ár: 156 274 Ft
db

LayerExpert MULTIPOINT rétegvastagságmérő készülék

127 330 Ft Br. ár: 161 709 Ft
db

LayerExpert Standard rétegvastagságmérő készülék

127 330 Ft Br. ár: 161 709 Ft
db
NOVA LayerExpert Standard Blue rétegvastagságmérő készülék Bluetooth adapterrel

NOVA LayerExpert Standard Blue rétegvastagságmérő készülék Bluetooth adapterrel

139 239 Ft Br. ár: 176 834 Ft
db
LayerExpert STANDARD+ rétegvastagságmérő készülék

LayerExpert Standard+ rétegvastagságmérő készülék

144 450 Ft Br. ár: 183 452 Ft
db
Látod: 1-5 / 5 tételek
Oldalanként
Rendezés:
Top