Üdvözli a Műszervilág - a mérések otthona!

Műszervilág - a mérések otthona

Szállítási információk

A szállítás webáruházban történő megrendelés esetén kizárólag Magyarország területére lehetséges. Külföldre történő szállítás előzetes egyeztetés, szerződéskötés esetén lehetséges - kérjük, ilyen igénnyel keress ügyfélszolgálatunkat!

A weboldalon található termékelérhetőségek magyarázata:

Érkezik - a gyártótól továbbrendelt termék általában 2-3 hetes szállítási idővel rendelkezik

Raktáron - raktárról szállítható a termék, a szállítási ideje általában 3-5 nap

Webáruházunk megrendeléseit általános esetben a GLS futárszolgálat teljesíti (eltérő futárcég választásának jogát fenntartjuk). A csomagok kézbesítése Magyarország területén a feladást követő munkanap történik 8-17 óra közötti időszakban.


Kérjük, szállítási címként olyan elérhetőséget legyen kedves megadni, ahol a fenti időpontban a termék átvétele lehetséges. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!


A csomagok összeállításakor hangsúlyt fektetünk a termék ellenőrzésére, sérült, hibás terméket nem küldünk ki ügyfeleink részére. Ennek ellenére, az esetleges szállítási sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor, a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. A termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Házhoz szállítás díjszabása
  • A labortechnikai berendezések és műszerek kategóriájába tartozó termékek 1.200 Ft+Áfa értékben kerül kiszállításra.
  • Mérlegeket nem tartunk raktáron! A mérlegek kiszállítási díja 50 kg tömegig ingyenes. 50 kg tömeg feletti mérlegek esetében 120 € +Áfa a Magyarországra hozatali díj. A mérlegek mellett feltűntetett szállítási napok tájékoztató jellegű adatok, amelyek a valóságtól eltérhetnek. Hitelesített mérlegek esetén további 7-12 munkanappal kell számolni.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a kiszállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Top